top of page

Feestjaar 2022-2023

De Oud-Katholieke kerk in Den Haag bestaat 300 jaar. Deze prachtige kerk, verstopt tussen de Juffrouw Idastraat en de Molenstraat, is een parel in de stad. Een eeuwenoude schuilkerk, een oase van rust.
Tijdens haar lange geschiedenis zocht de kerk steeds naar wat mensen met elkaar verbindt. Ook in de huidige eeuw wordt de verbinding gezocht met elkaar en met de mens in een geseculariseerde samenleving. Deze verbindingen worden in dit jubileumjaar vormgegeven in vier feestelijke minifestivals. En daarbij wordt groots uitgepakt.


Deze minifestivals met topartiesten bestrijken vier weekenden waarin u kunt genieten van woordkunstenaar tot orgelmuziek, van galaconcert tot Vesperviering.

 

Het derde festival heeft als thema: Vier met elkaar! 
De Oud-Katholieke kerk heeft Oecumene hoog in het vaandel staan. Je hoeft maar ons kerkboek open te slaan en je ziet uit zeer verschillende christelijke stromingen muziek terug. Ook staat onze kerk in verbinding met vele kerkgenootschappen in binnen en buitenland. Maar de kerk wil ook in de maatschappij staan en zo met iedereen in onze naaste omgeving het leven vieren.


 

Tijdens deze feestelijke weekenden houden wij uiteraard ook onze reguliere zondagse vieringen. Wij nodigen u van harte uit deze samen met ons te vieren. Met muziek van onze eigen parochianen en na de mis een gezellig samenkomen in de Caeciliakamer.

bottom of page